Blog VITADU
vitadu.com SK

Ana ima želju!

Draga Ana, hvala ti na tvom ukazanom povjerenju. Tvoj interes za VITADU koncept je sigurno povezan sa željom da skineš koji kilogram - i uz nas ćeš to i ostvariti na jednostavan i učinkovit način. Slijedeći VITADU koncept ne samo da možeš uspješno skinuti višak kilograma, već ujedno i poboljšavaš svoje cjelokupno zdrvlje.

Osnova VITADU koncepta je INDIVIDUALNI PRISTUP - stoga je na tebi da učiniš svoj prvi korak i dogovoriš konsultacije sa jednom od naših VITADU savjetnica. Ono što svima toplo preporučam je  BODY SCAN ANALIZA u kojoj ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane.

Cijenu uvodne konzultacije, otvaranja kartona klijenta, mjerenja tjelesnih parametara, objašnjenja principa mršavljenja i debljanja, stručnog prehrambenog savjetovanja, kompleksne analize zdravstvenog stanja i svih sljedećih kontrola i konzultacija tijekom VITADU dijetalnog programa plaćate jednokratnom naknadom prilikom prve konzultacije.
Aktualni popis proizvoda, njihov sastav, cijenu i visinu jednokratne naknade saznat ćete izravno od Vašeg VITADU  prehrambenog savjetnika.

Mnogi naši zadovoljni korisnici su rekli da je VITADU program jedna od najisplativijih investicija u njihovom životu. Jer VITADU koncept nije tek jedna od redukcijskih dijeta, već program zdravog mršavljenja u kojem se čovjek rješava ne samo vidljive, već i one nevidljive - unutarnje - po zdravlje opasnije masnoće.

Zato su tu naši educirani VITADU savjetnici koji vam mogu pomoći ne samo da promijenite smjer kretanja, već i da se prestrojite u novu traku na putu prema zdravlijem i produktivnijem životu.

https://bloghr.vitadu.com/clanek/67/blog/Kako-prebaciti-metabolizam-u-veu-brzinu.html

https://bloghr.vitadu.com/index.php?mh=3&yr=2019

#ostanimoodgovorni - brinimo za svoje cjelokupno zdravlje!

https://www.vitadu.hr/