Blog VITADU
vitadu.com SK

POZDRAV PROLJEĆU

          Kako?

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući “ZLATNE RUKE - Vesna Plavšić”, već 15 - tu godinu za redom, sa buđenjem prirode kreće sa svojom akcijom "POZDRAV PROLJEĆU".
Pulske " Zlatne ruke" ne samo da svojim sugrađanima pružaju zdravstvenu njegu, već im otvaraju svoja "Zelena vrata" koja vode u zdraviji život.
Vodeći se dobro poznatom izrekom "Bolje spriječiti, nego liječiti!", ovog proljeća Puležani imaju mogućnost doznati u kakvom je stanju njihov organizam - jednostavnim "InBody" pregledom.

https://bloghr.vitadu.com/clanek/93//Klonite-se-STVARNE-pretilosti.html

Kroz "Zelena vrata" ulazimo i u naše VITADU SAVJETOVALIŠTE , gdje će zainteresirane osobe dobiti smjernice kako se hraniti da bi poboljšali i sačuvali zdravlje.

Al to nije sve!

S obzirom na sve veću osviještenost javnosti da je pretilost prvenstveno zdravstveni, a ne isključivo estetski problem, posebnu pozornost medija privuklo je najavljeno predavanje naše Olge Grozdaničove - ing. Nutricionizma, koja će kao gostujući predavač Hrvatske udruge poslovnih žena "KRUG" - Ogranka Istre, uputiti prisutne kako PRAVILNOM PREHRANOM ČUVAMO ZDRAVLJE. U sklopu predavanja, naša VITADU savjetnica, Vesna Plavšić - bacc.med.techn., poslovnim ženama će prezentirati novu ekonomsku računicu gdje gubitak postaje dobitak - kada je u pitanju višak kilograma. Shodno tome, novi "ekonomski projekt" ima naslov  "JEDINI GUBITAK KOJEM SE RADUJEM".

Sam događaj je najavljen za četvrtak - 18.04.2019. u 17h - u kongresnoj dvorani HGK Pula.

Da bi u tome uspjeli, za vas je tu VITADU tim i blogerica Noa.