Blog VITADU
vitadu.com SK

Bez gladovanja, molim!

Veliki broj naših klijenata je prošao bezbrojne dijetalne torture, pri kojima su veći dio vremena bili gladni i nervozni. U razgovoru sa VITADU savjetnikom njihov pogled na dijetu se drastično mijenja.

Jedna od osnovnih smjernica u VITADU konceptu je „Bez gladovanja, molim!” .

Razlog tome je što se unutarnja masnoća ne skladišti samo zbog povećanog unosa energije već i kod vrlo niskog unosa, nižeg nego što je Vašem bazalnom minimumu potrebno. Odgovor organizma je da i tako mali unos energije mora biti sačuvan (skladišten za „crne dane”) i tako potkopava cijeli Vaš metabolizam.  

„Pazite se izgladnjivanja” jedno je od najosnovnijih pravila zdrave prehrane. Ljudsko tijelo zbog izgladnjivanja i nepravilne prehrane može skladištiti velike količine viscelarne masnoće koja zatim uzrokuje ozbiljne zdravstvene probleme.

Kako bi znali sa kojom se količinom viscelarne masnoće morate izboriti na putu prema svom gubitku kilograma, u našem VITADU SAVJETOVALIŠTU imate mogućnost napraviti "scan" vašeg tijela. Mi ne mjerimo samo vašu tjelesnu težinu, već posebnom "InBody" dijagnostikom dobijamo uvid u ono što oku nije vidljivo, a to su - po život opasne - unutarnje masnoće. 

Da bi svog "unutarnjeg neprijatelja" pretvorili u prijatelja (koristeći ga kao dodatno gorivo), naši Vitadu savjetnici će za vas napraviti individualni plan prehrane i redovito pratiti stanje vašeg organizma. Pri čemu nećete izgubiti samo vidljive masnoće, već i unutarnje. A za iskorištavanje uskladištenih unutarnjih masnoća i njihovo pretvaranje u energiju zaslužni su naši jedinstveni VITADU obroci.

https://bloghr.vitadu.com/clanek/91//Vitadu-OBROK.html

Za sve vaše teme i dileme, mi smo i dalje tu.

Vaš VITADU tim i blogerica Noa.