Blog VITADU
vitadu.com SK

Proljeće je pred vratima...

sreća (Foto: Getty Images)

https://bloghr.vitadu.com/clanek/97/blog/POZDRAV-PROLJEU.html

Kroz predavanje "PRAVILNOM PREHRANOM ČUVAMO ZDRAVLJE" - naša Olga Grozdaničova - ing. Nutricionizma, zaista je probudila mnoge prisutne da je pretilost prvenstveno zdravstveni, a ne isključivo estetski problem. Svojom neposrednošću i jednostavnim izlaganjem zadržala je pozornost publike do samoga kraja predavanja. Jer naša Olga bavila se čovjekom. Ono što mi jesmo - što trebamo da bismo bili zdravi i produktivni.

https://bloghr.vitadu.com/clanek/166/blog/Enciklopedija-slavnih.html

Iako naš izgled doprinosi našem samopouzdanju, samo zdrav čovjek može imati i zdravo samopouzdanje. I na tom temelju je postavljen VITADU program.

Da naša biografija postaje naša biologija - kako naše životne navike mogu doprinjeti zdravlju ili ga sabotirati - svjedoče iskustva iz Olgine prakse. Znanje stečeno na studiju dijetologije i dijetetike usavršava već punih 37 godina - rezultat čega je  prehrambeni koncept VITADU - kojim je dokazala da hrana zaista može biti lijek. U svojoj ambulanti ona ne liječi simptome prepisujući farmaceutske pripravke, već se bavi samim uzrokom mnogih bolesti - koje su posljedica oku nevidljivih unutarnjih masnoća koje se skupljaju na vitalnim organima.

Uvođenjem InBody pregleda, VITADU SAVJETOVALIŠTE potvrđuje svoju reputaciju cjelovite brige za čovjeka i njegovo zdravlje.

Preventivom do zdravlja - naš je moto!

Naši VITADU savjetnici omogućit će vam pristup zdravoj i uravnoteženoj prehrani uz koju gubite neželjene kilograme i povećavate nivo životne energije koja nam je sada najpotrebnija!

#ostanimoodgovorni - brinimo za svoje cjelokupno zdravlje! 

#životidedalje

https://www.vitadu.hr/