Blog VITADU
vitadu.com SK

Povratak u Vitadu program!

"Draga Noa.
Prijateljica mi je preporučila Vitadu program prehrane, kako bi se riješila suvišnih kilograma.
Pratim tvoj blog i sve mi je vrlo logično.
S obzirom da su uz disciplinu uključeni i financijski izdaci, brine me to što se program sastoji od 4 faze, a moglo bi se desiti da već u toku 1. ili 2. faze moram zbog nepredviđenih okolnosti prekinuti program na 10-tak dana. Da li je sve izgubljeno?
Mogu li se vratiti u program?
Lp
Donna"

Odmah ti mogu reći - NE BRINI. Kada postaviš cilj i kreneš prema njemu tvoje tijelo radi za tebe. Već nakon par dana tvoj se metabolizam na neki način reprogramira - uči koristiti pohranjenu masnoću kao izvor energije i to ne zaboravlja. Ukoliko i dođe do nepredviđenih okolnosti - u kojima ne možeš konzumirati Vitadu obroke - tvoje tijelo je zapamtilo princip korištenja pohranjenih masnih zaliha kao novi izvor energije. Stoga je dobro u tom periodu nastavit slijedit Vitadu koncept ishrane, pri čemu ćeš dati prednost namirnicama iz etape u kojoj se nalaziš. Ponovnim uvođenjem Vitadu obroka ti nastavljaš svoj program, a tvoja ciljna linija postaje sve bliža.

Još jedna od prednosti VITADU programa je da NISI SAMA. Uvijek možeš računati na podršku i stručno vodstvo naših Savjetnika koji će ti pomoći čak i u slučaju da "iskočiš iz tračnica" i prekršiš Vitadu koncept ishrane. S obzirom da tijelo već pozna situaciju - kada prvo mora potrošiti glikogen iz jetre da bi se prebacio na potrošnju energije iz masnog tkiva - sada je dovoljno provesti 7 dana u 1.etapi. 

Na tebi je samo da kreneš. A sve prepreke koje ti se mogu naći na putu za tebe neće biti zapreke, već putokazi prema cilju. 

Stoga nemoj oklijevati, uz naš Vitadu tim tvoj cilj je dostižan. Slobodno se javi našim Savjetnicima koji će nakon mjerenja - koje uključuje detaljnu analizu tvoga tijela (količinu potkožnih i unutarnjih - vicelarnih - masnoća, te mišićnog tkiva), napraviti tvoj osobni plan prehrane. 
 
Bez obzira na izgubljeni broj kilograma svi korisnici Vitadu koncepta u jednom se slažu - uz Vitadu, vaš GUBITAK POSTAJE DOBITAK. Svaki izgubljeni kilogram je dobitak za zdraviji i produktivniji život. 
 
I dalje smo tu za Vas - Vitadu tim i vaša blogerica Noa.