Blog VITADU
vitadu.com SK

Ono što se broji...

Lijepe i kratke fraze 2

U posljednjih 70 godina, na globalnoj razini, životni vijek se povećao za više od 20 godina. Međutim, od ovih 20 godina u kojima živimo duže, obično cijelo desetljeće provodimo u lošem zdravstvenom stanju ili čak invalidnosti i pod lijekovima zbog „kroničnih bolesti“, za koje naše prabake i majke vjerojatno nisu ni znale da postoje. Kronične bolesti su u biti odgovorne za 80% invaliditeta širom svijeta, uključujući kardiovaskularne bolesti, rak, kronične respiratorne bolesti, dijabetes i mentalne bolesti. Većina njih jednostavno je posljedica onoga ŠTO JEDEMO i pijemo, koliko vježbamo i kako reagiramo na stres.

PREHRANA je jedan od najvažnijih životnih procesa. Ipak, nijedna generacija prije naše nije bila toliko zbunjena što, kada i koliko treba jesti. 

Vitadu programu, koji je osmislila naša Olga Grozdaničova i time "raskrčila džunglu prehrambenih doktrina" - od kojih su mnoge znanstveno neutemeljene i često kontradiktorne - naši VITADU savjetnici pružit će vam uvid i povjerenje koje nam je potrebno za donošenje neovisnih odluka o pravilnoj prehrani te vas ujedno potaknuti da uživate u tom procesu!

  "Ono što se broji nisu godine u našem životu, već ŽIVOT u našim godinama."  (Abraham Lincoln)

#ostanimoodgovorni - brinimo za svoje cjelokupno zdravlje! 

#životidedalje

https://www.vitadu.hr/