Blog VITADU
vitadu.com SK

Vrijeme je za PROMJENE!

 

Koliko puta smo sami sebi obećali – od sutra ću? Od sutra počinjem vježbati jer želim smršaviti, sutra okrećem novu stranicu, sutra...

Ali onda dođe sutra, i nekako baš nismo raspoloženi napraviti taj odlučujući korak. Tek što pomolimo glavu izvan "zone komfora", savlada nas strah od nepoznatog, pa se brzo vratimo u dobro poznate zidine rutine i inercije. Ponekad nam je lakše ostati u "zoni" i biti nezadovoljan, nego izaći iz nje i riskirati eventualni neuspjeh.

  • Postizanje bilo čega velikog u životu zahtijeva od nas da napravimo značajne promjene koje nas tjeraju izvan naših zona udobnosti!
    • Često je jedini način da poboljšamo svoj život prisiljavanje na promjene!

Budite iskreni prema sebi: gdje se sada nalazite na vašem životnom putu, što biste voljeli promijeniti u svome životu i kakve su vaše mogućnosti da to i učinite.

  • Nužno je prihvatiti gdje ste i tko ste u sadašnjem trenutku, biti zahvalan za sve dobre stvari u životu, no u isto vrijeme i biti aktivni kreator svog života, shodno svojim mogućnostima.

Ako ste realni i uistinu želite voditi drugačiji život, iznenadit ćete se koliko potencijala, resursa, talenta i načina za to imate.

  • Ako osjećate da vam treba dodatna podrška, motivacija i vodstvo kako biste skinuli nepotrebni teret nakupljenih kilograma mi smo tu za vas!
    • Iskoračite iz prošlosti koja vas koči i uz VITADU tim zakoračite u novu priču koju ste spremni stvoriti!

 

#ostanimoodgovorni - brinimo za svoje cjelokupno zdravlje! 

#životidedalje

  • Uz Vas je VITADU tim i blogerica Noa!

https://www.vitadu.hr/