Blog VITADU
vitadu.com SK

Grickanje

 

"Draga Noa! Imam problem. Grickam navečer uz TV. Nakon napornog dana napokon sjednem da se opustim i onda krenem. Možeš li mi pomoći? Ima li Vitadu neko riješenje? Samanta"

U ovom pismu naše čitateljice, mnogi će se prepoznati.

Svakodnevni životni izazovi i stres često su okidači nezdravih navika u prehrani. Kada dozvolimo sebi da postanemo previše gladni ili previše umorni, postajemo podložniji emocionalnom jedenju. Grickamo iz navike. 

Kako bi se oslobodili ove navike VITADU uravnoteženi i nutricionistički kvalitetni obroci nam priskaču u pomoć. Uz 3-5 VITADU obroka dnevno, nećemo imati nagle padove energije i "šećerne krize", a time ni nagon za grickanjem jer smo siti. 

Svjesni toga da sve što pojedemo direktno utiče na sposobnost našeg tijela da proizvodi hormone koji određuju raspoloženje, energiju i koncentraciju, VITADU koncept prehrane osmišljen je tako da održava naš um i tijelo u dobroj formi. Što su i potvrdila iskustva naših brojnih korisnika. Uz VITADU prehranu ne samo da su se oslobodili viška kilograma, već su osjetili povećani dotok energije, bolje raspoloženje i koncentraciju.

No, neke navike su ipak navike, kojih se teško oslobađamo. Pa tako i grickanje pred TV-om.

VITADU programu niste sami. Uz pomoć naših savjetetnika, mnogi su naučili nezdrave grickalice zamijeniti zdravim. Tako da umjesto čipsa i kikirikija grickaju ukusnu mješavinu krastavaca i rotkvice začinjene po njihovom ukusu. Ukoliko baš ne možete bez slatkog imamo i za to rješenje. 

VITADU proteinske čokoladice i napolitanke, koje zadovoljavaju našu želju za slatkim, a pri tome ne dodaju brojke na vagi.

Želimo vam puno strpljenja na putu prema vašem cilju.

I ne zaboravite da  niste sami. 

Tu smo za Vas i zbog Vas.

Vitadu tim i vaša blogerica Noa.