Blog VITADU
vitadu.com SK

Čuvaj se zamke...

S obzirom na skori dolazak proljeća sve više nas počinje razmišljati o namirnicama koje unosimo u organizam kako bismo se riješili nakupljenog viška kilograma.

Iza nas je hladnije doba godine koje zahtjeva hranu koja je bogata kalorijama, uz globalnu pandemiju koronavirusa, manjak tjelesne aktivnosti te blagdansko vrijeme, mnogi počinju razmišljati o dijeti.

 

Prema istraživanjima, smanjenje dnevnog unosa za 500 do 1000 kalorija dovest će do gubitka od pola kilograma do jednog kilograma tjedno.
No, uskratimo li tijelu dodatne kalorije želeći što brže rezultate učinit ćemo si medvjeđu uslugu.

Zato je istinita rečenica koju nutricionisti ponavljaju: Kada si na dijeti, jedi više, ali biraj namirnice koje jedeš.

Najlakši način za izgubiti višak kilograma je zamjena kalorične hrane s onom koja je puna vitamina, minerala i vlakna te da se jede u dovoljnim količinama. Samo na taj način organizam neće prepoznati prehranu kao opasnost i krenuti sa štednjom masnih naslaga.

Preventivom do zdravlja - naš je moto!

Bolje zdravlje, više energije i životnog entuzijazma su dovoljni razlozi da se obratite VITADU savjetniku koji će za vas napraviti individualni plan prehrane i pomoći vam da učinite  PRVI NAJBOLJI KORAK PREMA ZDRAVLJU!

Uz naše visokokvalitetne VITADU obroke unijet ćete dovoljnu količinu proteina, izgraditi i održati mišičnu masu, smanjiti unutarnje masnoće, uravnotežit razinu šećera u krvi i što je najvažnije poboljšat opće zdravstveno stanje. 

#ostanimoodgovorni - brinimo za svoje cjelokupno zdravlje! 

#životidedalje

https://www.vitadu.hr/