Blog VITADU
vitadu.com SK

Priprema za operaciju koljena

"Draga Noa!
Rado čitam tvoj blog i tvoji savjeti su vrlo korisni. Možda možeš i meni pomoći. Imam problema s koljenima. Trebam ih operirati, ali kirurg je dao uvjet da skinem 20 kg. To mi ide jako teško ( skoro nikako ), pogotovo što se malo krećem zbog bolova. Hodam uz pomoć štake. Može li mi Vitadu dijeta  pomoći? Koliko će mi vremena trebati da skinem 20 kg? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Ružica."
 
Bez obzira koliko imaš kilograma, uz Vitadu program ne samo da možeš uspješno skinuti 20 kg, već se one neće ni vratiti, što nije slučaj sa većinom tzv. "Medicinskih dijeta" - sa niskim udjelom kalorija. Uz njih pacijenti skinu zadani broj kilograma, ali ih po povratku kući i vrate, često uz neželjene "kamate".
 
Na Vitadu  programu, za 14 dana možeš izgubiti 5% svoje tjelesne težine - i to iz masnog tkiva, a ne mišića. Što je za tebe još jedna dobra vijest, s obzirom da će ti mišići posebno dobro doći u postoperacijskom periodu.
Iskustva naših korisnika su više nego dobra.
Pridržavajući se potpuno Vitadu plana prehrane - što uključuje 4-5 Vitadu obroka dnevno - za 14 dana, osoba koja teži 90kg izgubi 4-5kg, a može i više.
Organizam u ovom periodu nauči trošiti energiju iz masnog tkiva - što nam je i cilj. Poslije 14 dana metabolizam troši toliko energije iz masnog tkiva koliko tijelu treba za život. Prosječno za tjedan dana, gubi 1kg, isključivo masnog tkiva. Kod osoba koje počnu vježbati, to na tjednom nivou može biti gubitak od 1,5kg. Za 4 tjedna to je 4-6 kg manje na vagi. No tvoj problem je da Ti ne možes vježbati. Opet imam dobru vijest za Tebe. Vitadu je program koji za uspješno mršavljenje ne zahtijeva vježbanje. S obzirom da tijelu stalno treba energija, a ne dobija je iz hrane bogate ugljikohidratima i mastima (kao što je to bilo ranije), sada je dobija iz masnog tkiva tvojega tjela i Ti mršaviš. Jer Vitadu koncept je znanstveno utemeljen program prehrane koji ubrzava metabolizam ispravnim unosom hrane, pri čemu kao osnovno gorivo koristi pohranjene zalihe masnog tkiva.
 
Stoga nemoj oklijevati, uz naš Vitadu tim tvoj cilj je dostižan. Slobodno se javi našim Savjetnicima koji će nakon mjerenja - koje uključuje detaljnu analizu tvoga tijela (količinu potkožnih i unutarnjih - vicelarnih - masnoća, te mišićnog tkiva), napraviti tvoj osobni plan prehrane. 
 
Bez obzira na izgubljeni broj kilograma svi korisnici Vitadu koncepta u jednom se slažu - uz Vitadu, vaš GUBITAK POSTAJE DOBITAK. Svaki izgubljeni kilogram je dobitak za zdraviji i produktivniji život. 
 
I dalje smo tu za Vas - Vitadu tim i vaša blogerica Noa.